Ütős Gyerekzsúrok

Az Ütős hétköznap esténként minigolf-sörözőként működik, hétköznap délelőtt és hétvégén viszont csakis a Tiéd, ha akarod.

Nincs nehezebb, mint egy mozgással teli, szórakoztató programot találni egy gyerekseregnek.
Éppen ezért, bár a pályák extrémek, úgy alakítottuk ki őket, hogy a kisebbek számára is élvezetes legyen.
Az Ütősben különböző méretű ütőkből lehet válogatni, így bármekkora is legyél, nálunk kényelmesen tudsz játszani. Korhatár nincs, csak egy jelszó: legyél ütőképes! 🙂

A 6+1 pályán több mint húsz gyerek élvezheti a játékot egyszerre. A játék több, mint egy órát vesz igénybe, de ha pihenésre lenne szükség, a hintákban elfogyasztott üdítő gyorsan erőt ad a folytatáshoz. Ha nehéznek tűnnek a pályák, ne aggódj, a gyerkőcök azonnal bebizonyítják, hogy a magas pontszámokért nem kell nagyra nőni!

Amennyiben szimpatikus az ajánlatunk, és mellettünk döntesz, egy egyedi születésnapi meghívóval szeretnénk kedveskedni, hogy kicsit megkönnyíthessük már az előkészületeket is. A szerkeszthető szülinapi meghívót innen tudod letölteni, hogy utána akár továbbküldhesd, vagy kinyomtathasd.

Imádjuk a nagy partykat, ezért ha több, mint tíz fő érkezik, meglepetés ajándékkal járulunk hozzá a bulihoz.Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, megértettem, abban foglaltakhoz kifejezetten, önkéntesen hozzájárulok.

Elérhetőség

Ha kedvet kaptál, keress minket.

születésnapi zsúr elérhetőség

Budapest, 1137 Szent István körút 2.

telefon születésnapi zsúr

06/30/881-8313

CLOSE
CLOSE